Meny

Hotel Tylösand utsågs till Sveriges bästa spaanläggning 2015!

Tylebäck i Tylösand erbjuder såväl hotellrum som smarta stuglösningar

På Ringenäs Golfhotell har du nära både till golf och strand

För att bo nära nöjeslivet i city har du fem fina stadshotell att välja mellan

Halmstad Golfarena är en unik anläggning med moderna 4-bäddsrum i Arenahuset

I Halmstad bor du alltid nära

Är du en äkta golffantast väljer du naturligtvis ett boende direkt på banan. Först upp på morgonen och förste man på tee. Välj mellan hotell, lägenhet eller stuga. Kanske vill du hellre campa med närhet till havet likväl som golfbanor? Inga problem, vi har boende för alla smaker.

Bo havsnära och myslyxigt eller på rofyllt hotell i strandskogsmiljö. För dig som väljer stadslivet är variationen stor av utmärkta hotell i olika prislägen. Här sover du lika gott överallt. Oavsett är golfen alltid nära.

Boende på golfbanan

Ringenäs Golfhotell

Ringenäs Golfhotell ligger i anslutning till klubbhuset. Dubbelrummen är moderna och läckert designade. Du har golfbanan i alla vädersträck och havet och solnedgången framför balkongen. Fin restaurang och rolig padeltennisbana förgyller vistelsen.
Till golfanläggningens hemsida » Läs mer och boka » 56.685771063623285, 12.715332359075546

Halmstad Tönnersjö Golf

Halmstad Tönnersjö Golfbana är belägen i ett lugn och naturskönt område med skog och gamla ekbackar. Här möter du naturen i balans. Banan är omväxlande. Här finns 50 bäddar fördelat i klubbhuset och i stugor. Husvagnsplatser med el finns också.
Till golfanläggningens hemsida » Läs mer och boka » 56.62755, 13.07903

Halmstad Golfarena

Halmstad Golfarena är en speciell plats. Du är omringad av möjligheter. I Hotell Golfarenan finns moderna och intima hotellrum, ett mysigt café med bar, en sommarrestaurang och ett nyrenoverat proffsgym. Välkommen till en avslappnad och oförglömlig vistelse på Halmstad Golfarena.
Till golfanläggningens hemsida » Läs mer och boka » 56.68186, 12.72783

Hotell

Hotel Tylösand

På Hotel Tylösand bor du en sanddyn från havet med närhet till stranden och Halmstads bästa golfbanor. Välj mellan flera restauranger och barer, njut av god mat, inspireras av konsten och koppla av efter golfrundan på The Spa.
Till hotellets hemsida » Läs mer och boka » 56.64934, 12.73297

Scandic Hallandia

Scandic Hallandia är beläget mitt i centrala Halmstad utmed Nissan, nära till både shopping & aktiviteter. Efter en runda på någon av Halmstads fina golfbanor kan du koppla av på hotellets relaxavdelning. För dig som vill ha en lugn kväll framför TV:n så finns Viasat Golf på alla hotellrum.
Till hotellets hemsida » Läs mer och boka » 56.67415, 12.85873

BEST WESTERN PLUS Grand Hotel

Anrikt fullservice hotell anno 1905, beläget i vackra Östra förstaden med närhet till allt och 108 totalrenoverade personligt inredda rum. Här trivs du och känner dig som "hemma", borta. Hotellet har alltid öppet - twenty four seven.
Till hotellets hemsida » Läs mer och boka » 56.66981, 12.86302

First Hotel Mårtenson

First Hotel Mårtenson erbjuder bekvämt boende i nyrenoverade rum. Du bor med shopping och nöje utanför dörren. Efter avslutad rond på golfbanan väntar mat och dryck på någon av Halmstads bästa restauranger och du kan avsluta kvällen med dans och nöje på stan.
Till hotellets hemsida » Läs mer och boka » 56.67701, 12.85968

Clarion Collection Hotel Norre Park

Hotellet är centralt beläget i ett fint sekelskifteshus intill vackra Norre Katts park och stadskärnans rika utbud av affärer och restauranger. Du kan välja mellan att bo på hotellrum eller i någon av hotellets lägenheter, och varje kväll bjuds alla hotellgäster på en lättare kvällsbuffé.
Till hotellets hemsida » Läs mer och boka » 56.67864, 12.85857

Tylebäck Hotell & Konferens

Tylebäck är ett utmärkt alternativ för golfspel på fantastiska banor i kombination med avkopplande boende i Tylösand. Här erbjuds modern logi, alla med egen uteplats både i form av klassiska hotellrum men även fullt utrustade parhus för sällskap som önskar självhushåll.
Till hotellets hemsida » Läs mer och boka » 56.65737, 12.74054

Good Morning Halmstad

På Good morning Halmstad har du ett perfekt utgångsläge för en trevlig golfrunda på någon av Halmstads fina banor. Det prisvärda hotellet ligger precis vid Hallarna, en av Halmstads stora shoppingcenter, med närhet till butiker för alla. Efter en runda på någon av Halmstads golfbanor kan du med närhet ta dig in till centrala restauranger i staden eller välja att besöka hotellets restaurang för en välsmakad middag.
Till hotellets hemsida » Läs mer och boka » 56.655583, 12.911565