Meny
Solnedgång

Halmstad Golfarena med oändliga möjligheter på en lekplats för golfspelare

Halmstad Golfarena med oändliga möjligheter på en lekplats för golfspelare

Halmstad Golfarena med oändliga möjligheter på en lekplats för golfspelare

Halmstad Golfarena

Det är inte svårt att förstå varför vackra Halmstad Golfarena utsetts till Sveriges bästa träningsanläggning. De oändliga möjligheterna till lekfull träning av alla tänkbara golfslag under lättsamma former gör det till en riktig lekplats för golfspelare. Alla är välkomna, golfproffs såväl som rena nybörjare och även de som aldrig ens varit på en golfbana.

Den 365 meter långa rangen har målgreener som ligger mellan 60 och 250 meter från utslagsplatserna. Här kan du slå från både vanligt gräs och konstgräs och välja vindriktning genom att slå från Solsidan eller Havssidan.

Allra roligast har man på de banor som finns här: 9-hålsbanan där de åtta fåren sköter ruffklippningen, Himalayas (18 hål) för puttning och Chip- och puttbananlänk till annan webbplats där de kortaste slagen måste slås med finess.

I Arenahuset finns intima hotellrum, ett mysigt café med bar, en sommarrestaurang och ett nyrenoverat proffsgym. Du behöver alltså inte vara sysslolös! Vare sig du vill golfa, relaxa eller träna så har du redskapen runt hörnet. Golfarenan är verkligen för alla - inte bara golfare. Det spelar ingen roll om du är proffs på touren eller om du inte upptäckt golfen ännu – här utvecklas du som du vill och i din egen takt.

Vintertid ändrar anläggningen skepnad och erbjuder välbesökt längdskidspår.

Telefon: 035-2411920

Besöksadress: Strandlida 464, 305 91 Halmstad