Meny

Halmstad Golfklubb - utsedd till Sveriges bästa golfbana 2014

Halmstad GK har två golfbanor i vacker tallskogsmiljö med närhet till havet

Halmstad Golfklubb har stått värd för flera stora mästerskap genom åren

Halmstad Golfklubbs restaurang har tre år i rad blivit utsedd Sveriges bästa!

Halmstad Golfklubb

I tallskogen ute i Tylösand, så nära havet att den saltstänkta havsluften känns när vinden ligger på från havet, finns två riktigt bra artonhålsbanor. Halmstad Golfklubbs Norra bana utses regelbundet till en av landets bästa i olika rankingar, och inget besök är komplett utan en runda på den smalare och kortare Södra banan.

Norra banans layout uppskattas mycket av såväl bättre spelare som en stor utmaning som av bogeyspelare som sällan eller aldrig behöver förlora sin boll. Solheim Cup är ett av flera stora mästerskap som spelats här och 2015 var banan värd för Lag-EM.

På Södra banan premieras precision före längd. Klubbens medlemmar uppskattar banan så mycket att de spelar något fler rundor här, och gäster gör klokt i att följa i deras spår. Två slingor på nio hål kommer tillbaka till klubbhuset och är ett utmärkt alternativ för en sen kvällsrunda när solen ger långa skuggor.

Klubben driver själva golfkrogen och servicen uppskattas i nästan lika stor grad som den utmärkta maten, inte minst på de uppskattade After Work-kvällarna på fredagar. Dessutom finns här en mycket stor och välsorterad golfshop för den som behöver komplettera bagen.

Telefon: 035-176800

E-post: info@hgk.se

Besöksadress: Golfbanevägen, 302 73 Halmstad

Websida: www.hgk.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster