Meny

Halmstad Tönnersjö Golf ger dig avslappnad golf i naturskön miljö

Halmstad Tönnersjö Golf har 27 hål i lätt kuperad terräng

Tönnersjö ligger 20 min med bil ifrån Halmstads stadskärna

Halmstad Tönnersjö Golf

En bit söder om Halmstad ligger Halmstad Tönnersjö Golfbana, en privatägd anläggning i ett lätt kuperat och naturskönt kulturlandskap med vackra ekar och glittrande vattendrag. Här finns en artonhålsbana samt en niohålsbana som är öppen för alla.

Artonhålsbanan har en bra variation med flera intressanta höjdskillnader och strategiska hinder som ger en bra golfutmaning såväl som en skön naturvandring. På niohålsbanan, med par 29, finns golfhål mellan 90 och 200 meter och passar både duktigare spelare och nybörjare.

Utöver banorna finns en stor och platt range med flera mål och två platser under tak, två övningsbunkrar samt en stor och jämn övningsgreen. Många gäster väljer att övernatta i hotellrummen ovanför receptionen eller de välutrustade stugor som står intill niohålsbanan och utnyttja de mycket prisvärda golfpaket som erbjuds. Här finns även gott om husvagnplatser.

I ett vackert och äldre stenhus finns en större restaurang som även fungerar som festlokal vid större arrangemang. Maten är utmärkt och består inte sällan av lokalt jagat vilt. I huvudbyggnaden med receptionen finns även omklädningsrummen och en shop med inriktning på kläder, med märken som Daily, Abacus och Arnold Palmer.

Telefon: 035-43110

Besöksadress: Boarp, 305 97 Eldsberga