Meny

På Haverdals trevliga seasidebana styr vinden upplevelsen

Årligen arrangeras internationella tävlingar på Haverdals GK

Golfbanan rankades som Sveriges 6:e bästa av Golfhäftets golfare

Golfbanan går delvis i öppen terräng och delvis genom spännande skog

Har du inte spelat golfbanan i Haverdal? Då har du missat något riktigt bra!

Haverdals Golfklubb

På Haverdals Golfklubb möts du av en härlig klubbkänsla med gemenskap, glädje och utveckling. Golfbanan har seaside-karaktär och ligger på ett underlag av sandjord som ger en mycket lång golfsäsong med utmärkt skick.

Det flacka markområdet gör att promenaden är behaglig och avslappnande när man tar sig an de spännande golfhålen som går delvis i öppen terräng och delvis i skogsmiljö. Vinden är alltid en faktor att räkna med på de omväxlande långa och korta hålen. Avslutningen i den vackra skogsmiljön med majestätiska tallar är spännande och rolig.

De utmärkta träningsmöjligheterna med en stor range, korthålsbana och ett övningsområde för egna bollar används flitigt av de många juniorerna som tränas av bl a, Anders Israelsson - en av Sveriges bästa golftränare. Medlemmar och gäster kan också få närspelsinstruktion av Europatourmeriterade Olle Karlsson.

Utöver servering av god mat erbjuder Haverdals golfkrog och café i klubbhuset även olika trevliga arrangemang. 2015 och i maj 2016 står klubben värd för internationell damtävling: PGA Halmstad Ladies Open.

Telefon: 035-144990

Besöksadress: Slingervägen 35, 305 70 Haverdal