Meny

Golfbanan går delvis i öppen terräng och delvis genom spännande skog

Banan har varit värd för flera nationella och internationella tävlingar

Har du inte spelat golfbanan i Haverdal? Då har du missat något riktigt bra!

Haverdals Golfklubb

Här möts du av en härlig känsla av gemenskap, glädje och utveckling. Golfbanan ligger utmed den vackra Kustvägen strax norr om Halmstad. Den har seaside-karaktär och tack vare underlaget av sandjord är den i utmärkt skick under en mycket lång golfsäsong. Promenaden är behaglig och avslappnande när man tar sig an de spännande golfhålen som går delvis i öppen terräng och delvis i skogsmiljö. På de omväxlande korta och långa hålen kan vinden vara en faktor att räkna med. Avslutningen i den vackra skogsmiljön med majestätiska tallar är spännande och rolig.

Haverdalsveckan är årets höjdpunkt för dem som vill spela tävling. Under en hel vecka erbjuds det både singel- och partävlingar i olika spelformer. Under 2019 genomförs arrangemanget mellan den 8 och 13 juli. Träningsmöjligheterna är de bästa tänkbara med en stor range, gratis korthålsbana och ett övningsområde för egna bollar. Anläggningen används flitigt av de många juniorerna som tränas av klubbens egna tränare, Head Pro Kristian Söderström Malmborg och Pro Cecilia Leijon Fröjd. Tillsammans med klubbens VD/Pro, Anders Israelsson, ger de givetvis lektioner och instruktioner till både gäster och medlemmar.

I klubbhuset finns Haverdals Golfkrog i en hemtrevlig och familjär miljö. Den öppnar redan i mars och stänger först i början av november. Alla dagar i veckan bjuds det mellan kl 11 och 15 på en välsmakande lunchbuffé. Under säsonger erbjuds trevliga arrangemang med trubadur- och quizzkvällar.

Telefon: 035-144990

Besöksadress: Slingervägen 35, 305 70 Haverdal