Meny

Ringenäs GK har 27 vackra golfhål på ett fantastiskt läge med en hänförande utsikt

Ringenäs Golfklubb

Ringenäs Golfklubb har ett fantastiskt läge med en hänförande utsikt. Här finner du 27 golfhål som kombineras till en artonhålsbana och en niohålsbana, vilket ger en utmärkt tillgänglighet med nio hål öppna för spontanspel utan tidsbokning.

Med en obruten optimism och framåtanda har Ringenäs i flera år arbetat hårt på att skapa en golfbana som inte bara utmanar spelaren utan också är en visuell delikatess med vackra linjer. Bunkerkanter och klipplinjer samverkar med vyerna över havet och gör golfrundan till ett nöje oavsett scoren.

Vackraste vyerna över det glittrande havet och Tylön i fjärran finns på höjden där alla de tre slingorna avslutas. Två av de tre avslutningshålen spelas nedför mot greener som vaktas av vatten och det kittlar verkligen i maggropen medan bollen seglar ned mot sitt mål.

Här finns också ett golfhotell och en nybyggd konferensavdelning med hög standard och de golfpaket som Ringenäs erbjuder är mycket prisvärda. Även golfklubbens restaurang håller högsta klass och lockar både golfspelare och andra till ett besök.

Balance Golf på Ringenäs Golfklubb

Balance Golf-konceptets upphovsman Erik Blomqvist fokuserar i huvudsak på övningar som tar hänsyn till din egna rörelseförmåga. Erik hjälper dig att få en ren bollträff. Varje gång!

Kontakt: info@balancegolf.se, 070-858 46 54

Telefon: 035-161590

Besöksadress: Strandlida 469, 305 91 Halmstad

Websida: www.rigk.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Erik Blomgvist, upphovsmannen bakom Balance Golf, hjälper dig att utvecklas till en bättre golfare.