Meny

Strandtorp GK en skön niohålare nära staden och Östra stranden

Strandtorp Golfklubb

Strandtorps golf ligger på ett utmärkt underlag i form av sandjord nere vid östra stranden i Halmstad. Här finns en slopevärderad niohålsbana med parkkaraktär, som är öppen för alla och mäter 2 000 meter från gul tee. Golfbanan består av fyra par 3-hål och fem par 4-hål, par 32, som går i ett flackt område med träd, kullar och vatten i lagom variation. Här kan såväl nybörjare som mer erfarna golfspelare trivas.

På den stora rangen, med utslagsplatser både från matta och gräs samt flera platser under tak, kan man finslipa svingen eller bara slå några hinkar efter en dag på stranden. Utöver rangen finns en övningsgreen för puttning samt ett träningsområde för egna bollar. Strandtorp erbjuder också både nybörjarkurser och vidareutveckling av svingen med meriterade instruktören Christopher Svarvar.

I den lilla klubbstugan finns ett enklare café och en liten shop med det viktigaste man kan behöva för en golfrunda. Klubben på Strandtorp arrangerar också flera tävlingar för sina medlemmar och gäster är varmt välkomna. Vill du bli medlem har Strandtorp ett flertal alternativ så att alla ska kunna hitta något som passar.

Telefon: 035-130690

Besöksadress: Sommarvägen Östra stranden, 302 60 Halmstad