Meny

Golfspel på unik arena

Från 1185 kr/person


Halmstad Golfarena är en speciell plats. Du är omringad av golfmöjligheter. När du rullar in på parkeringen märker du direkt att du kommit till ett litet golfhimmelrike. Granne med parkeringen ligger den enorma äventyrsgolfen som går under namnet Himalayas samt två av Golfarenans familjestugor. Vänder du blicken ser du chip- och puttområdet bölja fram med sina fantasifulla kurvor. Fortsätt framåt som kommer du förbi första tee och alldeles därefter står du framför Arenahuset där de flesta av Hotell Golfarenans rum finns. Är det en fin sommarkväll kanske du möts av dofterna från grillen och du känner nog redan nu, att du kommit hem. Välkommen in.

I Arenahuset finns intima hotellrum, ett mysigt café med bar, en sommarrestaurang och ett nyrenoverat proffsgym. Du behöver alltså inte vara sysslolös! Vare sig du vill golfa, relaxa eller träna så har du redskapen runt hörnet. Golfarenan är verkligen för alla - inte bara golfare. Det spelar ingen roll om du är proffs på touren eller om du inte upptäckt golfen ännu – här utvecklas du som du vill och i din egen takt. Välkommen till en avslappnad och oförglömlig vistelse på Halmstad Golfarena.

Om Hotell Golfarenan – Du behöver inte vara golfare för att checka in på personliga Hotell Golfarenan. Det trevliga lilla hotellet hyser in gäster precis som vilket hotell som helst. Förutom en fantastisk omgivning kan du enkelt insupa den familjära atmosfären där du välkomnas av omhändertagande personal. Flera av våra rum har storslagen utsikt över Kattegatt och egen toalett med dusch. Alla rum är fräscha och inbjudande med väl tilltagna sängar och med materialval av hög kvalitet. För de minsta resenärerna kan vi locka med vår spännande lekplats som ligger precis utanför hotellbyggnaden. Förutom Hotellrummen så finns det två familjestugor på området. Alla boendegäster har fri tillgång till det fullutrustade gymmet och alla gruppträningspass samt Äventyrsgolfen.

Golfpaket

Paketet inkluderar:

  • En övernattning på Halmstad Golfarena
  • 1 x frukost
  • Spel på äventyrsbana/puttning Himalaya
  • 1 x dagskort (fri tillgång till hela Golfarenan inkl golfbanan, träningsytor och fria rangebollar)
  • Fri tillgång till gym, bastu och träningspass
  • Fri WiFi

Tillägg:

  • Lunch
  • Middag
  • Greenfee på någon utav Golfhuvudstadens banor (starttid i mån av tillgång)

Pris från 1185 kr/person

Högsäsong - Inga golfpaket under perioden 1/7-15/8-2019 .

Gäller för golfsäsongen 2019.

Telefonnummer till Golfarenan: 035-241 19 20

Skicka bokningsförfrågan direkt till Golfarenan
Så blir du kontaktad av Golfarenan inom kort.


Vilket golfpaket önskar ni?
Multiple selection
Jag godkänner att Golfhuvudstaden/Destination Halmstad AB och hotellen lagrar mitt namn och adressuppgifter för att kunna skicka ut information och erbjudanden via nyhetsbrev. * (obligatorisk)
Multiple selection

Dina kontaktuppgifter * (obligatorisk)

Samtliga rum är utrustade med två sängar som har väl tilltagna undersängar utrustade med riktiga resårmadrasser. Och gissa om barnen snabbt somnar i de mysiga överslafarna efter ett pass på den häftiga lekplatsen precis utanför!