Meny

Havsnära hotell i Tylösand fr 1195 kr/person - perfekt utgångsläge för golfspel

Hotellet ligger en kort promenad från Tylösands populära sandstrand

Greenen på hål 16 på Norra Banan på Halmstad GK ligger alldeles intill

Bo på hotellrum med skog och hav inpå knuten

Havsnära hotell i Tylösand

Från 1195 kr/person (del i dubbelrum)

Tylebäck Hotell & Konferens passar dig som söker ett golfpaket med närhet till både golf och hav. Ute i Tylösands härliga tallskogsmiljö, strax intill Halmstad Golfklubbs mästerskapsbana och nära till skönt strandliv, ligger anläggningen som grundades 1930. Sedan dess har den byggts ut etappvis och renoverats för att idag kunna erbjuda ett boende i hotellklass.

Kombinera det goda livet i Tylösand med golf på någon av Halmstads roliga banor. Mästerskapsbanan Halmstad GK ligger på gångavstånd. Ringenäs GK och Halmstad Golfarena ligger 4 km bort och nås lätt med buss och bil. Haverdals GK och Holms GK ligger 15 min med bil ifrån Tylebäck.

Avsluta dagen med ett dopp i havet, en promenad längs stranden eller upplev hela eller delar av den 18 km långa vandringsstigen, Prins Bertil Stig. Det finns också möjlighet att träna på anläggningens gym eller boka in dig på skönhetsbehandling eller yogapass!

GOLFPAKET 2019

  • En övernattning med del i dubbelrum
  • En greenfee på någon av ovan nämnda banor
  • Stor frukostbuffé
  • Fri tillgång till gym och spabad under angivna tider
  • Fritt WiFi

Tillval

Det finns möjlighet att boka till tvårättersmiddag inklusive kaffe samt en bastu. Önskar ni boka detta notera det under övriga önskemål i bokningsförfrågan.

Paketpriset varierar beroende på bana, tid och tillgänglighet. Tillägg under högsäsong v.26-33 på 100 kr per person.

Fr. 1195 kr per person

 

Erbjudandet gäller golfsäsongen 2019.

Telefonnummer till Tylebäck: 035-191800

Tips!

Tylebäck ligger intill underbara Tylösands strand. Sommartid är det fullt av liv och rörelse med till exempel After Beach i Solgården varje dag. Vår och höst bjuder strand, skog och klipporna runt om på fantastiska naturupplevelser. Populära Prins Bertil Stig har du in på knuten som leder dig antingen längs kusten eller in i lummiga Möllegårds naturreservat.

Skicka bokningsförfrågan direkt till Tylebäck
Så blir du kontaktad av Tylebäck inom kort.


Vilken bana önskar ni spela?

Dina kontaktuppgifter * (obligatorisk)
Jag godkänner att Golfhuvudstaden/Destination Halmstad AB och hotellet lagrar mitt namn och adressuppgifter för att kunna skicka ut information och erbjudanden via nyhetsbrev. * (obligatorisk)
Multiple selection