Meny

Kombinera golf med shopping - Ringenäs GK

Kombinera golf med shopping - Haverdals GK

Kombinera golf med shopping - Holms GK

Kombinera golf med shopping

Från 890 kr/person

Bo i Halmstads nybyggda shoppingcenter

Med inte mindre än sex 18-hålsbanor lever Golfhuvudstaden Halmstad upp till sitt namn. Bor du hos oss på Good Morning Halmstad har du ett perfekt utgångsläge för en trevlig golfrunda på en av dessa golfbanor, men även för en perfekt shoppingrunda medan du besöker oss.

Hotellet är beläget i Hallarna - Halmstads nyöppnade shoppingcenter - vid E6:ans södra infart till centrum. Starta dagen med en härlig frukostbuffé på hotellet. Är ni morgonpigga och vill vara först ut på golfbanan, så går det bra att be personalen i receptionen att förbereda en frukostpåse med smörgås, juice och kaffe/te att ta med. Kvällstid får ni gärna besöka vår restaurang för att avnjuta en välsmakande middag. Önskar ni ta en shoppingrunda under er vistelse här så är shoppingcentrets öppettider måndag-fredag 10:00-20:00 och lördag-söndag 10:00-18:00. Hela hotellet har kostnadsfri trådlös uppkoppling och bilen parkerar du kostnadsfritt precis utanför.

Golfpaketet inkluderar:

  • En övernattning (del i dubbelrum)
  • Frukostbuffé
  • 1 greenfee

Hotellet samarbetar med följande golfklubbar: Ringenäs GK, Haverdals GK och Holms GK.

Telefonnummer till hotellet: 035-18 35 00

Notera: Gäller endast nybokningar och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Golfpaketet gäller under perioden 19 mars-29 september 2018.Skicka bokningsförfrågan direkt till Good Morning Halmstad
Så blir du kontaktad av hotellet inom kort.


Önskar spela på?
Multiple selection
Dina kontaktuppgifter *
User information